I wanna be your bejbi - all the time.

Saker och ting förändras med tiden. Vissa till det bättre, andra till det sämre.

Jag hade en stenvägg framför mig, hur högt jag än kollade så kunde jag inte se slutet. Men skam den som ger sig. Så tog mina första steg uppåt - började klättra i hopp om att hitta en platta att vila vid.

Jag fann en platta, tog luft och andades, och där kom du. Men ny energi när min var i bott. Tog mig över min stenvägg för att hitta ett paradis.

Just nu, jag lever i nuet med den finaste människan på jorden. De spelar ingen roll, ditt leende kommer alltid få mig att le.

Om några dagar slipper vi flyttkartonger och har istället en balkong. ^^, mer tid för oss. Visserligen har vi redan testat bo ihop, men de här kommer bli fantastiskt..

Och inte nog med det. Imorgon blir vi med bebis. Lilla Alfons flyttar hit!

That's all. Love you - all the time.


L o v e

Ok..
Hade ett break. Kom upp på fötter och sedan ett break till.

Jag tillbringade all min vaken tid på att tänka på dig. Att försöka få fram hur mycket jag älskar dig. Det var svårt, men insåg när jag var ensam att jag vill leva med dig.

Så fick ett besök, mitt i natten av min fina man (pojkvän). Och jag blev så glad att jag inte kunde sluta le. Så vände mitt ansikte mot ditt bröst för att känna din lukt, vara i din närhet.

Nu när jag ska sova så är du antingen redan i min säng, eller så kommer du och lägger dig så fort du kan. Det känns som en frihet. För det är vid din sida jag hör hemma. Du snurrar min jord. ❤