Älskade Alice.

Trodde aldrig jag skulle få uppleva såhär mycket kärlek. Jag visste sedan jag stod där med ett gravtest i ena handen och Robin i andra att jag skulle älska detta barn. Men nu, det finns inte ord.

Varenda rörelse, varje ögonblick och alla andra fantastiska stunder vi får uppleva med vår skatt är verkligen helt oslagbara.

Har haft en helg på hemmaplan - mitt älskade Halmstad. Kom ner i fredagskväll och då stod tacosen på bordet, sedan fastnade vi i soffan innan det var dags att sova. Lördagen blev något mer hektisk. Mamma & Mange tog med oss till Helsingborg & Väla/Ikea. Köpte lite småsaker till Alice & nya converse till mig. :)

Sedan ville ju övriga släkten träffa lilla Alice. Så först till mormor & Ingemar sedan till Ida & Peter. Kan säga att när klockan var elva var vi alla trötta. Framförallt lilla Alice, hon sov till halv sju på morgonen.

Nu sitter vi i bilen. Vi lämnade ett soligt Halmstad och är snart framme i ett regnigt Mariestad. Det skulle faktiskt sitta fint i att bo i Halmstad tillsammans med Robin & Alice - min fantastiska familj! Kärleken till er är oslagbar. ❤