När kommer bebisen ?

 
Någon bloggare som vill vara med och gissa?
Beräknat datum är den 9:e Mars -2013. Så framför gärna din gissning i en kommentar.

Så förbannat trött.

Att något så litet kan vända ens vardag.
 
Har suttit hela eftermiddagen med förvärkar i rygg och nedre delen av magen. Satt och pratade en längre stund med mamma på facebook. Underbara mamma, du vet nog inte hur mycket du betyder för mig. Ringde även ett samtal till min fantastiska farmor som fyller år idag. Min Underbara farmor som alltid ställt/ställer upp. Skönt att prata lite med henne.
 
Sen kom det sms som förstörde hela kvällen.
Blir så fruktansvärt irriterad över hur en människa kan påverka mig så. Men han lyckades ge mig dåligt samvete över beslut som jag & Robin tar. Men han kan inte förstå mig, min oro. Det blev för mycket och till slut kom tårarna och dom vägrade sluta rinna.
 
Underbara familj, underbara mamma, farmor & Robin.
Ja, ni är många mer därute, men framförallt ni ovanför Jag älskar er ♥

På vårens önskelista.

 
 
 
 

Ny Vecka!

Äntligen är du färdigbakad lilla pyre.
Vecka 38 (37+0) idag & här kommer en bild på dagens mage :)
 
 
Har gjort en lista med gissningar på när bebisen kommer.
Såhär ser det ut.
 
Camilla (mamma): 22/2 Pojke 3040 gr 50 cm
Matilda: 28/2 Flicka 3500 gr 45 cm
Robin: 28/2-1/3 Flicka 2936 gr 51 cm
Sussie (moster): 1/3 Flicka 3045 gr 49 cm
John: 2/3 Pojke 3558 gr 48 cm
Emelie (kusin): 4/3 Pojke 3340 gr 44 cm
Agnes: 4/3 Pojke 3900 gr 50 cm
Malin (kusin): 5/3 Flicka 3412 gr 46 cm
Ida (moster): 5/3 Pojke 3500 gr 52 cm
Johanna P: 6/3 Flicka 3250 gr 49 cm
Freddie (lillebror): 7/3 Flicka 3380 gr 47 cm
Daniel O: 8/3 Pojke 3731gr 37,5 cm
Jenny S: 10/3 Flicka 3300 gr 49 cm
Margareta (farmor): 11/3 Flicka 2940 gr 48 cm
Jessica H: 11/3 Flicka 3655 gr 51 cm
Jennie (blivande gudmor): 12/3 Flicka 3400 gr 50 cm

Busonge.

Busungen i magen vill inte ge sin mamma ordentligt med sömn.

Mycket värk i nedre delen av ryggen. Känns precis som mensvärk fast lite starkare, den kommer och går i omgångar och enligt vår BM så är de förvärkar.

Tiden springer iväg och idag (lördag) var det en månad kvar tills lilla snutten beräknas att komma. Om vi har tur så kikar den lilla/lille ut lite tidigare. Så nu är det uppladdning inför det stundande momentet - förlossning. Vill ha batterierna fulladdade tills det är dags. Så är mycket vila om dagarna.

Nä, dags att göra ett försök att sova. Älsklingen ligger här och andas tungt bredvid och då blir man bra trött av att höra hans andetag. ❤

Min underbara Robin. Vad vore jag utan dig?


Förvärk

Har inte somnat än pga förvärkar i ryggen. R ligger brevid och andas tungt, och jag blir bara tröttare. Har tagit Alvedon nu så hoppas dom hjälper snart så jag också kan få sova..


Gravidhjärna.

30 dagar till BF - den stora dagen.
Varje dag går långsamt fram, men ändå så flyger veckorna iväg.

Allt man hoppas på är att skatten vill komma ut snart. Vår skatt, min & Robins underverk.

Var hos BM i onsdags, har ett SF mått på 33 cm. Och har gått upp runt 10 kg, allt ligger bra till med min kurva. Är nu i v. 36 (35+5) .

BB väskan är packad och allt är i stort sett klart. Är småfix som ska handlas i nästa vecka, sen är det bara att invänta den lilla/lille. Snart är du här. ❤

Är så sjukt nyfiken på om de är en pojke eller flicka i magen. Majoriteten tror att jag bär på en pojk och det har även jag trott. Men bara för att chocka så är de säkert en liten tös. Åh! De är så spännande. Vill inget hellre än att ha dig i min famn. Du är så älskad, mamma & pappa väntar på dig.


Det nya livet.

Snart börjar det, när som helst.
Fast samtidigt kommer det bli "som vanligt", fast helt nytt.
 
Jag förändras som människa och mina prioriteringar kommer att bli helt annorlunda, detta är egentligen något som startade i samband med att ett litet frö började växa i min mage. Just nu och hela livet så kommer man inte längre prioritera sig själv, nu är det vårt lilla frö som alltid kommer hamna i första hand ♥
 
Helt plötsligt så hamnar inte samtalsämnena om vad vilka klackar man ska ha på sig till krogen, eller vilket vin som ska inhandlas till helgen. Nej, nu handlar samtalsämnen om våtservetter, blöjor, babykläder, förlossning osv. Istället för att umgås med partygänget så hänger man mer med andra föräldrar.
 
I fokus finns inte längre sena partykvällar när man vankar hem med klackarna i ena handen och fyllemat i andra. Nu står allt fokus på vår älskade busunge i magen, vi laddar inför förlossningen som kan ske i stort sett när som helst. Har förvärkar som kommer och går, dom finns dock inte här varje dag så än så länge är det ett tag kvar.
 
Imorgon ska vi till barnmorskan igen, ska mäta magen och lyssna på bebishjärtat.
Vi ska även skriva "förlossningsbrevet". Klart jag är nervös, just för att jag inte vet vad jag ska förbereda mig på, men har även en fruktansvärd nålrädsla, så det är något jag är mest nervös över just nu.
 
Och min älskade sambo, fästman & blivande pappa.
Jag kan inte bli lyckligare än jag är med dig. Hur nere jag än är, och hur jobbiga dagarna än känns så lyckas du alltid lysa upp min tillvaro. Du kämpar med mig till hundra procent och jag är så sjukt stolt över hur du hela tiden orkar kämpa för att jag ska må bra! Du är mitt allt och vår bebis kommer få världens bästa pappa.
 
Vi älskar dig, jag & lilla busen.

Trött..

Livet har sina goda stunder.
Men just nu lyser dom med sin frånvaro.

Mår skit. Är illamående 24h/7. Är gråtfärdig och får ingen regelbunden sömn. Sov en ordentlig stund på soffan idag, vaknade av att Robin låg breve och snarkade. :)

Vi har spenderat vår fredagskväll med tv-spel. Roligt att se Robin så road. Nu har vi flyttat oss till sängen och bebis lyckas trycka på neråt, känns fördjävligt. Men härdar ut, snart är du här. ❤

Robin ligger breve och snarkar, han somnar så fort han lägger huvudet på kudden. Jag ligger här och kollar på film och vill bara kräkas, heja graviditet! Gud vad de är kul!