So far. .

Okej.. kör en liten repris på året som gått, tills nu såklart.
 
Året är 2013.
 
Januari -
Slutade jobba, blev sjukskriven pga. mycket sammandragningar (förvärkar). Ett jobb som mcdonalds är inte att rekommendera när man är höggravid. Istället fick jag gå hemma och se magen växa.
 
Bilden togs 130120
 
Februari -
Väntan på den lilla bebisen var enorm. Helt omöjligt att gå in i en butik utan att komma ut med ett bebisplagg. Fortfarande helt inställd på att det var en liten pojk i magen - en elias. Var oense om flicknamn då Alice låg på namntoppen ville vi inte ha detta..Robins sista kommentar när vi pratade flicknamn: "Nu bokar vi Elsa. Så slipper vi denna diskussionen igen" Haha! Tänk att natten, den sista februari så startade värkarna. . .
 
Mars -
Dagen vi väntat på. Vår lilla dotter kom ut med bravur. Den första mars, 12:54 föddes en perfekt liten tjej. Det var såklart en Alice. Livet förändrades och nu var vi föräldrar. Som vi väntat på vårt lilla mirakel. Många var givetvis här och grattade oss! <3
 
    
1) Alice några dagar gammal. 2) Alice med gammelfarmor Margareta.
 
April -
Tog en första tur till Halmstad med lilla knytet. Kan säga att mamma (mormor till Alice) Camilla blev väldigt galen i denna lilla krabat, det blev givetvis övriga delar av släkten som bor i Halmstad. Första månaden hade flygit iväg.
 
Maj -
Semestrade en weekend i Stockholm. Hotell i tre nätter och planering till att gå på Bruce Springsteen. Sålde biljetterna till Camilla & Mange och passade istället på att mysa hos Robins syster Linda m. familj.
 
Juni -
Äntligen påväg till sommar. Full fart med planering, Halmstad på schemat igen. Lillebror skulle på bal & student. Stora killen. Undrade vart tiden tog vägen, 2 veckor spenderade vi i sommarstaden, glass, solskensdagar, shopping och mycket mera. Sedan var det tillbaka till vardagen och dags för dop för vår prinsessa.
 
 
Juli -
Drog iväg med ett gäng vänner till Öland & Böda camping. En vecka i husvagn med underbara kompisar. Njöt av solen och lång sandstrand. Hann givetvis med shopping i Borgholm & Ölands Djurpark.
Har även varit en heldag i Göteborg på Liseberg. Trots regnskurar hade vi en fantastisk dag.
 
Aug -
Robin är tillbaka på jobbet, regnet börjar komma & hösten är nära.
Om en vecka åker vi äntligen neråt igen. Tid för familjen. Behöver jag säga att jag längtar?
 
 
 
 
 
 
 
 

Ung Cancer

 
 
 
I ren frustration, i ren ilska!  För alla ungdomar, för dig.
Snart finns denna tröja i min garderob. Jag ska bära den med stolthet!
 
Finns att köpa på ungcancer.se
 

Så jävla orättvist!

Är bitter, riktigt jävla bitter.
Det liksom gnager i kroppen och i hjärnan så cirkulerar en dröm jag drömnde under min graviditet.
Det var bara en dröm.. och jag ber till högre makter att det kommer förbli en dröm.
 
Min starka, underbara kusin.
Livet är just nu så sjukt jävla orättvist. Världen kryllar av mörker och när ljuset kom tillbaka, vi fick se ljus. Du fick en friskförklaring för drygt två månader sedan. Det var slut på behandlingar, du skulle få börja känna av livet på riktigt - att njuta!
 
Men nej..
Ett slag i magen och tårarna kunde inte sluta rinna idag. Det är tillbaka. Cancer. Det svider i hela mig bara av att tänka tanken.
 
En tjej, min kusin - inte ens 25 år gammal ska gå igenom den här skiten en gång till. Jag lovar dig, i dom allra mörkaste stunder så ska jag stå vid din sida. Vi är så många som ska gå med ljus och lykta för att mota bort denna hemska sjukdom.
 
Behöver jag säga mer än - FUCK CANCER!