News!

 
 
Dags för lite nyheter i garderoben till hela familjen!
Vet inte om jag är mest nöjd över dom tuffa byxorna till Alice (köpta i strl 80, så hon förhoppningsvis kan hon knalla runt i dessa i höst/vinter), eller om det är den snygga stickade tröjan som Robin kan ha mörka höstdagar eller om det är den sjukt snygga jackan som jag ska ha under härliga höstpromenader ihop med min familj! Som sagt, nöjd med inköpen, hoppas de kommer på posten snart!

Finna tid?

Allstå Jeeesus (som min goda vän skulle sagt)
 
Hur hinner alla mammor där ute med och blogga. Ja, bloggarna jag följer är mestadels mammor och all cred till er som finner tid till att blogga.
 
Just nu hos mig har äntligen lilla fröet somnat och sambon spelar tv-spel. dvs att tv'n är ockuperad. Så då fick jag sätta mig här. (Ja, de är inte så illa som de låter).

Har en väl en liten lätt dö-period i bloggen just nu. Försöker kombinera livet som energisk mamma till vår sexmånaders dotter (vilket jag inte alls är alla dagar) samtidigt som det ska skötas i hemmet (tack gode gud för att vi bor i en tvåa) mellan detta ska man ge sig på att pussla ihop lite ensamtid vilket knappast finns på kartan då man har en sambo som jobbar i stort sett heltid..
 
Just de, hörreni!
På onsdag drar vi mot Halmstad och bästaste Robin ska på intervju, snart är vi förhoppningsvis Halläningar, snacka om lyckorus! Kommer bli en grym start i våra liv. ♥
 
 
Puss & Kram